بروسلوز یا تب مالت: یک بیماری شایع بین انسان و دام
بروسلوز یا تب مالت: یک بیماری شایع بین انسان و دام
تب مالت یک بیماری عفونی است که از باکتری بروسلا منتقل میشود. این بیماری بین انسان و حیوانات مشترک است.
دامهای مبتلا به بروسلوز، معمولا در اولین دوره آبستنی دچار سقط جنین میشوند.
باکتری بروسلا می تواند هم از طریق هوا و از شیر و پنیر پاستوریزه نشده به انسان انتقال یابد.
نحوه ابتلا به بروسلوز عمدتاً با نوشیدن شیری که پاستوریزه نشده و یا خوردن محصولات لبنی مانند پنیر و بستنی که از شیر پاستوریزه نشده تهیه شده اند باشد. همچنین می تواند با خوردن گوشت خام یا نیم پز یا از طریق تماس با مایعات بدن حیواناتی همچون گاو، بز و گوسفند، انسان به تب مالت مبتلا شود.
علائم بروسلوز ممکن است به طور ناگهانی در طی 1 تا 2 روز یا به تدریج در طی چند هفته ظاهر شوند.
علائم بروسلوز مانند آنفولانزا است: دمای بالابدن، از دست دادن اشتها، تعریق، سردرد، خستگی مفرط، درد کمر و مفاصل
مجموعه تولیدی و آموزشی خوراک دام بهدام
مجموعه تولیدی و آموزشی بهدام در راستای افزایش آگاهی دامداران عزیز تصمیم به آموزش رایگان دامداران محترم گرفت تا با روشهای نوین تغذیه از هزینه های سنگین جلوگیری شود
مدیریت محترم این مجموعه برای بهترین آموزشها از ظرفیت اساتید دانشگاهی و کارشناسان برجسته تغذیه دام دعوت نمودن
مطالب مشابه
-
ذرت فلیک شده و افزایش قابلیت هضم دام
ذرت غلات اصلی برای خوراک کنسانتره در جیره گاو است. این منبع انرژی اولیه برای دام است و ماده اولیه آن ...
1403/01/20 5 دقیقه -
اهمیت سلنیوم و ویتامین E در تغذیه دام
کمبود ویتامین E و سلنیوم یک مسئله کلیدی در گاو است.محققان دریافته اند که 97 درصد گاوها در اوایل ...
1402/09/14 15 دقیقه -
چغندر علوفه ای: علوفه ی خوشخوراک در تغذیه دام
همیشه گفته شده است که چغندر علوفه ای برای گاو مانند شیرینی برای کودکان است، همیشه اولین انتخابی است ...
1402/08/27 15 دقیقه -
اهمیت مصرف آب و کیفیت آن در پرورش دام
بسیاری از اوقات اهمیت آب برای گاوهای پرواری نادیده گرفته می شود. جیرهها از نظر کربوهیدرات (انرژی)، ...
1402/08/08 15 دقیقه -
نکات کلیدی برای تهیه سیلو ذرت با کیفیت بالا و روش های مختلف سیلو کردن
نکات کلیدی برای تهیه سیلو ذرت با کیفیت بالا:برداشت ذرت با رطوبت مناسب: فرآیند تخمیر یا ترش شدن ...
1402/07/03 10 دقیقه -
سیلو ذرت و راهکارهای برای افزایش کیفیت آن
کاهش بارندگی از یک سو و توسعهی دامداریها در کشور از سوی دیگر سبب توجه دامداران به تأمین علوف ...
1402/07/01 15 دقیقه -
کارگاه آموزش روستای علی محمد
کارگاه آموزش روستای علی محمد - خراسان شمالی -شهرستان شیروان
1402/06/21 -
قاعده۸۰:۲۰ کنسانتره به علوفه در پرواربندی بره های سبک وزن
نکات قابل توجه در این سیستم:۱_ دریافت واکسن آنتروپی توکسمی دو هفته قبل از شروع پروار &nb ...
1402/06/11 -
برگزاری کارگاه آموزشی شماره 3 تغذیه دام سبک در روستای رباط
بررسی خطاهای دامپروری در دامداری های روستایی
1402/05/25 3دقیقه -
برگزاری کارگاه آموزشی شماره دو تغذیه دام سبک در روستای سولدی
برگزاری کارگاه آموزشی خطاهای دامپروری در دامداری های روستا، با همکاری سازمان نظام مهندسی جهاد کشاورز ...
1402/05/23 0دقیقه -
برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه دام سبک در روستای سنجد
برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه دام سبک
1402/05/18 -
تغذیه فلاشینگ، راهکاری برای افزایش عملکرد تولید مثلی در گوسفند و بز
کشاورزان همیشه به دنبال راه هایی برای بهبود افزایش تولید و سوددهی در گله خود هستند. استفاده از روش ت ...
1402/05/17 -
مدیریت تغذیه مناسب جهت پیشگیری از بیماری آنتروتوکسمی در گوسفند و بز
آنتروتوکسمی، که معمولاً به آن "بیماری پرخوری" می گویند، یک مشکل رایج در گوسفند و بز، به ویژه در حیوا ...
1402/05/15